Šesta in sedma spletna delavnica

"Pozdravljeni,
vabimo vas, da se nam pridružite na  šesti in sedmi spletni delavnici, ki ju  pripravljamo v okviru programa »E-svet je zame«.
- 11.03.  Google aplikacije: plačevanje parkirnine, kaj so oblaki in shranjevanje v oblak, orodje za izdelavo grafičnih izdelkov Canva, npr. čestitke ipd..
- 25.03.  E storitve državne uprave: portal e-uprava, portal e-ZPIZ, portal Sisbon, portal e-vem, portal e-prostor, portal e-sodstvo/e-zemljiška knjiga.

Delavnice so brezplačne.

Prijave  zbiramo na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. najkasneje 2 dni pred izvedbo delavnice.

Za dodatne informacije lahko pokličete na telefonski številki: 041 405 808 (Gabrijela Dolinšek) in
041 222 796 (Mojca Brank).

Program smo pripravili v okviru razpisa  Spodbude za čez sektorske akcijeDolgoživa družba, ki ga (so)financira Stičišče NVO Istre in Krasa – Iskra. Posamezne vsebine projekta bodo izvajali partnerji projekta »E svet je zame«,to so:  Društvo palčica pomagalčica in dobrodelni škratki, Intesa Sanpaolo Bank D.D. in Ljudska univerza Koper.

Vabljeni,
Društvo PRISTAN – Univerza za tretje življenjsko obdobje Koper"