Spletna delavnica: Uporaba pametnega telefona

sl1   sl2   sl3   logo

Vabimo vas, da se nam 18. februarja od  15. do 16.30 pridružite na 2. spletni delavnici, ki jo pripravljamo v okviru programa »E svet je zame«.

Kratka vsebina: uporaba GPS, Google storitve: fotografije, Gmail, YouTube, skupni dokumenti, shranjevanje slik v oblaku….

Delavnica je brezplačna.

Za dodatne informacije lahko pokličete na telefonski številki: 041 405 808 (Gabrijela Dolinšek) in 041 222 796 (Mojca Brank).

Srečanje bo potekalo preko aplikacije Zoom. Če je ne znate uporabljati ali imate težave, se lahko za telefonske konzultacije obrnete na Središče za samostojno učenje na Ljudski univerzi Koper na tel. štev.: 05 612 80 17.

Napovedujemo še dve delavnici:

22.2.   Viber - aplikacija za sporočanje, klice in videoklice

• Spletno nakupovanje

Program smo pripravili v okviru razpisa  Spodbude za čezsektorske akcije: Dolgoživa družba, ki ga (so)financira Stičišče NVO Istre in Krasa – Iskra. Posamezne vsebine projekta bodo izvajali partnerji projekta »E svet je zame«,to so:  Društvo palčica pomagalčica in dobrodelni škratki, Intesa Sanpaolo Bank D.D. in Ljudska univerza Koper.

Program E_svet je zame

Lep pozdrav,