Bralni krožek – ekskurzija

Drage bralke,

Na zadnjem srečanju smo se dogovorile za ekskurzijo v Sežano. Breda je zbrala osnovne podatke.

Čas  ekskurzije »V KORAK S KOSOVELOM« : SREDA,  11. maj 2022  (prva sreda je že zasedena), torej našega običajnega srečanja prvo sredo ne bo!

Odhodob 10.00 uri na glavni avtobusni postaji v Kopru. Pridite 10/15 minut prej! Upam, da imate kartico upokojencev za brezplačne prevoze (rdeče barve IJPP s štirimi vijugami različnih  barv), ki jo dobite na blagajni glavne avtobusne postaje (pokažete le osebni dokument). Uredite, ali pa boste plačali za prevoz! Ne pozabite tudi maske!

V Sežani nas bo ob 11.00 uri počakala vodička in nas popeljala po učni poti, na postajah bomo spoznavali Kosovelovo življenjsko pot in brali Kosovelovo poezijo (izberite si pesem že doma, ali pa se pustite presenetiti).  Pot je dolga približno 2 km.  Bodite primerno obute in oblečene »na čebulo«. Končna postaja bo Kosovelov dom, kjer nas bo čakala majhna zakuska.

Za vodenje bo potrebno plačati po 15€ na osebo, če nas bo manj kot deset v skupini. Če nas bo več kot deset pa po 10€! Zato predlagam, da povabite s seboj tudi partnerje ali prijatelje ali prijateljice.

Po ogledu si bomo privoščile klepet, kavico ali morda košček pice in pijače pred vrnitvijo v Koper. Se bomo dogovorile.

PROSIM, da mi čimprej sporočite, kdo bo šel na ekskurzijo in koga bo povabil, sporočite pa tudi, če ne morete iti.

To ne bo naše zadnje srečanje, čaka še 1. sreda v juniju, ki jo bomo skupno oblikovale. Morda še kam z vlakom, tam se da prijetno klepetati o knjigah.

Lep pozdrav. Upam, da nas bo čim več!

Darinka, GSM: 031 425 074  ali

e-pošta: koce.darinka@gmail.com